forumul prelucratorilor prin aschiere
Un loc pentru pasionatii prelucrarilor prin aschiere unde pot cere/oferi sfaturi si impartasi din experienta lor.
Lista Forumurilor Pe Tematici
forumul prelucratorilor prin aschiere | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUMUL PRELUCRATORILOR PRIN ASCHIERE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexanndra1994 pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 42 ani
forumul prelucratorilor prin aschiere / Freze si dispozitive frezare / Cine stie sa faca geometira in axe la o freza chinezeasca.  
Autor
Mesaj Pagini: 1
sigilu
Membru nou

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 2
Am o freza chinezeasca  dar are joc in axe . ar trebui facute geometria la axe ca sa nu mai aiba joc. Vreau sa schimb si penele in toate trei axe. Este cineva care face asa ceva? cred ca este destul de lucru.Totul contra cost dar sa fie cineva ce face un lucru bun.

pus acum 9 ani
   
cnc-3000
Administrator

Din: neant
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 808
Poate gresesc eu dar jocul nu are de-a face cu geometria axelor. Cand exista jocuri înseamnă uzura. Cu puțin noroc, uzura si jocurile se compensează prin reglajul penelor. Geometria se refera la paralelismul axelor, liniaritatea, planeitatea, etc. Nu?! Pana una alta, de ce ați ajuns la o astfel de concluzie cum ca ați avea nevoie de rectificarea ghidajelor? Postati si ceva poze...poate mai deschide apetitul cititorilor si mai da cineva vreun sfat.

PS: eu m-am chinuit sa găsesc pe cineva sa ma ajute cu sfaturi la reconditionarea ghidajelor strungului si nu am gasit pe nimeni. Și la strung este vorba de doua axe... Insa incercarea moarte nu are


pus acum 9 ani
   
sigilu
Membru nou

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 2
Deci freza chinezeasca am cumparato noua acuma 2 ani.
toate  ghidajele sint frezate foarte prost de aceea au joc. Am demontat masa si am tusat pe o placa de tusat si am vazut ce lucru au facut chinezii. si pana este strimba si daca o tusezi pe masa dreapta se vad doua pete de culoare pe o lungime de 400 mm. De aceea caut pe cineva care se pricepe la razuire manuala. eu lucrezi in  domeniul de strung cnc , dar razuire manuala trebuie sa sti sa iasa bine totul.


pus acum 9 ani
   
sorin renato
MESTER

Din: Galati
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 343
Pe youtube sunt niste filme ale unui neamt care se pare ca se pricepe sa rectifice manual ghidaje. Chiar el arata ce calitate au utilajele chinezesti .
Ar fi o sursa buna de inspiratie. Nu am auzit de cineva la noi care sa se priceapa sa faca asa ceva.


_______________________________________
Tos MN80a full option

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la